Kerstmarkten

Kerstmarkt DagtochtenGezellig shoppen in de kerstshop-places-to-be als Düsseldorf, Antwerpen, Maastricht, Berlijn, Gent of Brugge met OAD of Peter Langhout. Kerstversieringen zover je oog reikt, kraampjes met de leukste kerstcadeaus en natuurlijk glühwein, punch en champignons met knoflooksaus. Of gun jezelf een minicruise naar Londen om in stijl je kerstinkopen te doen. Ben je al in de stemming? Boek snel je kerstmarkt dagtocht, busreis of rijd er zelf heen, de leukste hotels vlakbij de kerstmarkten hebben nu nog plek. Dat wordt een super kerst!

Kerstmarkt Dagtochten per Bus

Busreis Indrukwekkend Berlijn - Oad busreizen
Busreis Maak kennis met het mooie Zwarte Woud - Oad busreizen
Busreis Willingen in het Sauerland
Busreis Heidelberg en het mooie Odenwald - Oad busreizen
Busreis Praag&Boheems Paradijs
Busreis Kent: kastelen&tuinen van Engeland
Wandelvakantie Duitsland - Wandelen in de Eifel en door het Rijndal
Langlaufen en wandelen in het mooiste deel van Tirol - Oad busreizen
Wandelen door het hart van de Harz - Oad busreizen
Busreis Sfeer en gezelligheid in de Fränkische Schweiz - Oad busreizen

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 volgende

Sortering:
Producten per pagina:

KerstshoppenVoordelig een dagje of langer de sfeer van kerstmis opsnuiven en inkopen doen voor de feestdagen. Voordelig ingekochte reizen en dagtrips naar de leukste plaatsen en shops die slechts een korte tijd met hoge kortingen worden aangeboden. Waar ga jij kerstshoppen?
Jezelf relaxt voorbereiden op de drukke kerstdagen, de leukste cadeautjes onder de boom kopen en ontspannen in een comfortabel hotel: ontdek de nieuwste kersttrends in Berlijn, Boedapest, Londen of Praag incl. 2, 3 of 4 nachten met dagelijks ontbijt óf in New York met 4, 5 of 7 nachten, inclusief retourvlucht vanaf Amsterdam of Eindhoven. Kies jouw perfecte kerstreis!