GOfun

GoFUN JongerenreizenRichting het strand, achter de muziek en de … aan met de vette studenten- en jongerenreizen van GOfun. Al meer dan acht jaar zorgen zij ervoor dat jij de trip van je leven maakt zonder dat je daarvoor je hele portemonnee leeg hoeft te trekken. Dan blijft er tenminste genoeg doekoe over om mee te feesten! Daarom geeft GoFun je een laagste prijsgarantie. Dat is lekker boeken.

Supervette vakanties

Voor een super vette jongerenvakantie naar Mallorca, Chersonissos, Blanes, Sunny Beach, Albufeira, Lloret de Mar, Kos of Zakynthos zit je bij GOfun helemaal goed. Zij zorgen voor dè vakantie van je leven. #welovesummer!

GOfun vakanties zijn meer dan compleet: vervoer per vliegtuig of bus, transfer naar je hotel en uiteraard de vetste feesten en activiteiten. Een 24/7 reisleiding die altijd voor je klaarstaan op de gave GOfun feesten, kroegentochten en de partyboot. Zin in avonturen? Check dan die vette jeepsafari of een relaxte cruise op zee.

Lees verder

GOGO Tours

GOGO jongerenreizen Hoeveel vakantie kun jij aan? Crazy Beachparties op Kreta? Cruisen langs de Spaanse Costa’s of de hele nacht feesten in Kroatië of Rimini? Of genieten van de magie van de Sahara in Tunesie? Zoek nu jouw Perfect Summer zomervakantie bij GOGO en mis niks van deze zomer!

Lees verder

The Student Hotel

Zoek je een goedkope slaapplek in een van je favoriete steden en heb je geen zin in AirBnB? Vind jouw voordeligste budgethotel op de beste locaties bij The Student Hotel. Met een designhotel op de Wibautstraat voor een studentenprijs met gratis gym, een studentenhotel in Eindhoven en eentje in Rotterdam overnacht jij in stijl voor de beste prijs.