Beekse Bergen Vakantiepark & Safari

Beekse BergenBeekse Bergen Brabantse gastvrijheid, avontuur en plezier en altijd dicht bij de dieren: je vindt het in de Beekse Bergen. Op een plek die omgeven is door bos en water, kun je genieten van wat je het liefst doet. Een dagje zwemmen in het overdekte Junglebad, klimmen en klauteren op de speeltoestellen, vissen in het Victoriameer of juist even helemaal niets. Voel je vrij om te doen wat jij wil, want dit is jouw vakantie!

Combineer je dagje uit in Beekse Bergen met een overnachting in één van de verrassend leuke accommodaties zodat jij niets mist van de indrukwekkende natuur en wilde dieren. Overnacht in het Safari Resort als je wil slapen tussen de wilde dieren of verblijf in het vakantiepark en geniet van de prachtige bosrijke omgeving. Kamperen kan ook!

Vakantiepark Dierenbos

Gelegen vlakbij Den Bosch, biedt Dierenbos jong en oud alles om van vakantie een echt feest te maken. Tijdens je verblijf in een van de themabungalows zit je in het park altijd dicht bij de natuur: er zijn herten, fazanten, eekhoorns, zwijntjes, alpaca’s en nog veel meer bosdieren. Op het park is ook van alles te beleven. Spetteren in het zwembad, een balletje slaan op de tennisbaan, midgetgolfen of bowlen, het kan er allemaal en ‘s-Hertogenbosch met zijn winkels, kroegjes en gezelligheid is vlakbij. Voor de kids is er de Flurki Kids Club, waar ze naar hartenlust kunnen knutselen, karaoke zingen en sporten. » Meer informatie over Vakantiepark Dierenbos

Vakantiepark Beekse Bergen

De ultieme plek voor een avontuurlijke vakantie voor kinderen en volwassenen. Vanaf je chalet, jungalow (bungalow met beestachtige prints), kampeerplaats of blokhut loop je zo het safaripark binnen met al zijn wilde dieren en ben je zo bij Speelland Beekse Bergen. In het park vind je diverse faciliteiten als het Junglebad, een zwembad met allerlei glijbanen, waterfietsen, midgetgolfbaan en zandstrand. Gek op vissen?  Het park heeft alles voor een goeie visvakantie, vlakbij de bungalow en aan de randen van het grote Victoriameer in het midden van het park zijn mooie visstekkies te vinden.

SafariCamp Beekse Bergen

Wil je ’s ochtends wakker worden van het gebrul van de leeuwen vanaf je tent? Nergens logeer je zo dichtbij de Afrikaanse dieren als op SafariCamp Beekse Bergen. Vanaf de camping vaar je als gast exclusief met safariboot Okavango gratis naar het hart van het Afrikaanse wildlife park.

Goedkope Hotels bij Dierenpark Emmen

In de buurt van de Beekse Bergen zijn ook diverse voordelige hotels en Bed & Breakfasts. Vergelijk de prijzen en acties op Hotels.nl en boek een voordelige hotelovernachting.

Plaats een reactie