Single Maar Niet Alleen – Fox Singlereizen

Single reizen van FOX | FOX.nlEr zijn in Nederland zo’n 2,6 miljoen alleenstaanden: een enorme groep mensen waar in de reisbranche maar weinig rekening mee wordt gehouden. Single Maar Niet Alleen van Fox Vakanties is voor reislustige singles die samen met andere singles op een ongedwongen en gezellige manier avontuurlijke en cultureelgetinte reizen willen maken.
Aanrader: bestel de gratis brochure en kijk op het drukbezochte forum waar (aanstaande) reisgenoten elkaar kunnen ontmoeten en waar je ook heel veel reisverslagen kunt nalezen. Snel op reis? Hier vind je Fox rondreizen met extra korting »

Fox Groepsrondreizen & Couples Only

Fox Singles Groepsrondreizen & Vakanties met Kinderen Vind je het leuk vreemde landen te ontdekken met een groep medereizigers, nieuwe vrienden te maken en vooral een fantastische vakantie meemaken? Fox Groepsrondreizen biedt meer dan 130 groepsrondreizen in 54 landen. Stuk voor stuk zeer complete reizen voor couples en Single Reizen, waarbij je toch altijd genoeg tijd hebt voor eigen activiteiten.

Wil je liever een familiereis met kinderen boeken, kijk dan bij de Familiereizen met Kinderen

De nieuwste FOX Rondreizen

Sortering:
Producten per pagina:

 

Fox – gegarandeerd onvergetelijke ervaring

Een verre rondreis maak je niet elke dag, dus moet alles kloppen. FOX Vakanties brengt je naar het hart van uw droombestemming met een service en comfort waar niets aan ontbreekt. Fox is zelf organisator van de reizen: je boekt dus direct en dat scheelt geld. Fox is onderdeel van de ANWB en aangesloten bij het ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Reiservaringssite Zoover heeft Fox uitgeroepen tot als populairste aanbieder van verre reizen met een 8.9.

Reizen die Verder Gaan Dagen | FOX.nl