Single Maar Niet Alleen – Fox Singlereizen

Fox SinglereizenEr zijn in Nederland zo’n 2,6 miljoen alleenstaanden: een enorme groep mensen waar in de reisbranche maar weinig rekening mee wordt gehouden. Single Maar Niet Alleen van Fox Vakanties is voor reislustige singles die samen met andere singles op een ongedwongen en gezellige manier avontuurlijke en cultureelgetinte reizen willen maken.
Aanrader: bestel de gratis brochure en kijk op het drukbezochte forum waar (aanstaande) reisgenoten elkaar kunnen ontmoeten en waar je ook heel veel reisverslagen kunt nalezen.
« Alle Last-minute aanbiedingen.

Fox Groepsrondreizen & Couples Only

Fox Groepsrondreizen & Couples Only Vind je het leuk vreemde landen te ontdekken met een groep medereizigers? Fox Groepsrondreizen biedt meer dan 130 groepsrondreizen in 54 landen. Wil je liever als stel een reis boeken, kijk dan bij de Individuele Reizen van Fox.  » Couples Only aanbiedingen

FOX Vakanties is zelf organisator van de reizen: je boekt dus direct en dat scheelt geld. Fox is onderdeel van de ANWB en aangesloten bij het ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Reiservaringssite Zoover heeft Fox in 2011 uitgeroepen tot als populairste aanbieder van verre reizen.

De nieuwste FOX Rondreizen

54 Singlereizen in 46 landen

Fox Feel Good Vrijwilligerswerk

Heb je er een mooie Fox vakantie opzitten in Thailand, Sri Lanka, Vietnam, Nicaragua of Zuid-Afrika en wil je iets terugdoen voor de lokale bevolking? Fox heeft diverse nieuwe en langlopende Feel Good projecten waarvoor je je na je vakantie aldaar kunt opgeven. Ervaring niet vereist, enthousiasme wel!

Vakantietips


Single Maar Niet Alleen